Saya Nak T-Shirt I Love Korea Dari UzairOthman.com

Hi U'oll..tgh buat apa tu??
Baca blog saya ek??
hehehe
(pe kes plak gedik ni??)

Tadi duk syok-syok blogwalking, saya ternampak sesuatu...
kat blog ni
ada contest ok..sapa-sapa yg nk turut serta
klik gambar kt bawah ni ok..
DSC_0434


p/s: saya tak nampak widget follow blog ni, jadi saya tak follow la..tapi saya dah masukkan blog ni dlm bloglist saya...dan saya dah follow twiter awk...dan juga saya pun uniten student...tapi dah grad laa..hehe

6 comments:

  1. saya dah tak pakai goolge follow dah..
    now pakai fanpage je..hehe

    salam kenal ye..
    student uniten ye..kebetulan pulak
    pape pun all the best ye utk GA ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ohh cmtu ke..ok..salam kenal jugak...tQ =)

      Delete
  2. Dari GA yang sama.. Goodluck ;)
    Jemput singgah :)

    http://norvanida.blogspot.com/2013/04/saya-nak-t-shirt-i-love-korea-dari.html

    ReplyDelete
  3. Heeey. From the same segment :D Nice blog. Visit me back maybe?

    http://b2uty-cookies.blogspot.com/2013/04/saya-nak-t-shirt-i-love-korea-dari.html

    ReplyDelete