Apa nk buat malam ni??

Apa saya nk buat malam ni??
Selepas tgk dkt dashboard ada byk giveaway dan segmen,
saya amik keputusan tuk join yg mana menarik minat hati saya
lebih kurang 6 jugak yg saya akan malam ni..
tetiba rajin plak kan..

So, esok saya akan mula promote exchange banner saya
sekali gus blh promote giveaway dan segmen yg saya join kan..

dan
sapa-sapa yg nk exchange link iklan dengan saya pn blh..
jom jom..
klik saya punya yg kt bwah ni

        
dan 
saya klik awk pnya jugak
just komen kt bawah ok..

dan 
sapa-sapa yg nk cursor nama CAMNI 
korang kena tinggalkan
 link iklan korang
 nama cursor korang
 warna cursor korang 

10 comments:

  1. Jom tgk yg ni.
    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=363825303734905&set=a.363251000459002.1073741826.356182014499234&type=1&theater
    Sng jer cara dyer..

    ReplyDelete
    Replies
    1. menarik..nti nk pk benda apa tu ek..=)

      Delete
  2. Done klik iklan!!
    http://bit.ly/YiaCsu
    http://bit.ly/Y2j2CC
    http://bit.ly/Z7A6cI

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tapi semuanya x boleh klik.
      Not found semuanya

      Delete
    2. trima ksh..donw klik iklan Incik B jugak :)

      Delete
    3. ok..dah betulkan..ada kesilapan link td..hehe

      Delete
  3. done klik iklan :)
    1. http://my.sharings.cc/aniszainudin/share/KleenexSoftness
    2. http://my.sharings.cc/aniszainudin/share/YNOTGraffitiP3
    3. http://my.sharings.cc/aniszainudin/share/LibresseShineOn
    4. http://my.sharings.cc/aniszainudin/share/OlayTotalEffects
    5. http://my.sharings.cc/aniszainudin/share/LibresseShineOn

    thanks :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. done klik iklan anis..trima ksh =)

      Delete