Ni kenapa jadi gini ek??

Tengok ni..



Ada sapa-sapa tahu tak knpe jdi cmni??
ni msalah dari blog saya ke?
camne nk selesaikan mslh ni??


12 comments:

  1. biasanya sebab blog tu gune template blogskin,tu la jadi gitu,tapi kalau ada sebab lain tak tau la.

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh yeke..sy mmg tak tahu pn..hehe trima ksh sbb bgtau =)

      Delete
  2. Blogskin memang cenggini. Taktau laa pulak camne nak settle. Saya pun ada masalah ni jugak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooh ingt saya je yg kne cmni...senasib la ek..

      Delete
  3. yg kat atas ni nak buat blog list atau feed? feed memang tak boleh guna.. sye guna denim. tapi pelik bila tngok kak lyssa faizureen boleh saja buat feed.. kak lyssa pun guna denim jugk.. pelik juga dengan feed ni.. kalau bloglist tak boleh, sye punya boleh sja bloglist. yg tak boleh cuma guna feed saja..

    ReplyDelete
    Replies
    1. feed mmg tak kluar pn..kt bloglist kluar nama blog je laa, post ng time xde..

      Delete
  4. jemput join :) http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/04/first-giveaway-by-iyraa-cariyno.html

    ReplyDelete
  5. Anda di tag. Wee XD http://diaryismah.blogspot.com/2013/04/the-2nd-giveaway-by-farah-arina.html

    ReplyDelete
  6. tag awakkk http://sabghina.blogspot.com/2013/04/segmen-join-bloglist-ain-bulan-mei.html

    ReplyDelete