Wow!!


Wow!
reaksi yg agak terkejut plus kagum gituuu....
tak sangka ramai yg join "Simple Giveaway by Mizzniya & Partner
masuk hari ke-4, dah lebih 50 org yg join..

terima kasih buat semua yg dah join ok..

Ada pengumuman sikit mngenai hadiah ye...
 cabutan tangan akan digunakan untuk menentukan siapa pemenangnya
 cabutan oleh siapa?? 
 Mama & Abah saya ye...
(sesi cabutan nanti, gambar akan diambil sbg bukti ye...)
 nombor peserta adalah nombor yg akan dicabut ye..
(so, kne check nombor peserta kt SINI yee)

 kenapa tak guna random.org??
 sbb saya tgk nombor yg sama je diulang-ulang

 kenapa tak ada top referral??
 sbb saya kurang gemar pemilihan pemenang guna top referral ni...hehe
 supaya lebih adil tuk newbies..=)

 penambahan hadiah?? 
akan dipertimbangkan oleh saya dan partner...
wink..winkk...

 anda baik hati?? 
tolong klik sini & sini 
terima kasih

Saya dah mula bw kt blog-blog peserta, 
In Syaa Allah, ada masa saya akan sambung lgi bw ke semua blog peserta 
sambil-sambil tuk checking yg korang ikut syarat ke tak...
harap semua ikut syarat laa kn...syarat senang je kot...hehe

sapa yg blm join???
nak join??
klik SINI

17 comments:

  1. ok, done :)
    singgah dtg entry ni --> http://randomtalking123.blogspot.com/2013/05/mintak-tolong-sekejap.html

    ReplyDelete
  2. terima kasih la buat cabutan tangan...saya pun tak ske kalau guna top referral..hehe

    ReplyDelete
  3. wah menarik toe
    iema da klik iklan sini sini toe ^__^

    ReplyDelete
  4. done... xsabar nak tahu keputusan... hehehe

    ReplyDelete
  5. Thanks atas teguran :)
    Saya dah link kan. Sorry for my mistake.

    ReplyDelete
  6. sayang cik akak tak tunaikan syarat terakhir tu..hihi...have fun for your contest....:)

    ReplyDelete