Blog Review Pemenang Segmen #1: Syazwani Afandi

Blog yang saya akan review hari ni ialah
|
|
|
|
|


nak tgk blog dia??
klik gambar kt bawah ok..

Apa yg saya nk review kt sini adalah:
 Blog diberi nama Conteng-Conteng Syazwanie Afandidotcom, 
dah lama beroperasi, sejak 2010
 Sangat laa simple blognya. Rasanya tak ada edit-edit sgt pun. 
 Blog dah kemas, tapi background, jujur, saya kurang minat sikit, 
kalau beminat nak tukar background blh tgk kt SINI or 
maybe blh cari "blue pink background" kt google image
 Apa yg saya blh tgk, Syazwanie ni minat join giveaway dan segmen, 
but still ada entry lain selain entry giveaway dan segmen
 Perbanyakkn entry-entry selain giveaway dan segmen, 
such as isu semasa or personal life or picture menarik, 
so blh tingkatkan pengunjung ke blog awk

Dengan ini saya bagi 4 bintang tuk blog Syazwanie Afandi 
   


p/s: saya mohon maaf jika ada pihak yang tidak berpuas hati dgn apa yg saya review. apa yg saya review hanya apa yg saya lihat, dan adalah menjadi hak anda untuk menerima atau tidak cadangan saya. 
sekian terima ksh dan harap maaf.

4 comments:

  1. boleh terjah ni...tahniah buat beliau yang telah direview... ^_^

    ReplyDelete
  2. Salam. Terima kash atas review dan komen tentang blog sy. Act xth pun pasal ni huhu 2 hari dmm n sbuk x dpt nk jenguk. Sekali lg terima ksh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama...smoga cepat smbuh ye..;)

      Delete