exchange banner blog je laa....

Saya tgk kebelakangan ni,
byk sgt giveaway dan segmen yg dianjurkan
mmg byk la..sampai saya tak larat nk join semua..
so, hari ni, saya tak berapa nk ada mood tuk join GA & segmen..
sbb kat sini saya nk exchange banner blog dgn sapa-sapa yg sudi..
just copy & paste banner saya dkt blog korang
dan secara automatik banner korang pn akan melekat kat blog saya
sampai bila-bila ok
forever you know...
hehehe

dan untuk lebih gempak lagi..
mulai minggu depan,
saya akan pilih satu hari dlm seminggu
(mgkin hari sabtu or ahad, sbb org cuti senang nk blogwalking kan..kan..)
untuk publish banner blog yg dh exchange dgn saya
atau dgn nama lainnya
PROMOTE
 saya akan promote semua banner sekali seminggu
so bila org dtg blog saya dieorang blh
klik banner-banner cute tuk blogwalking..
contoh cam yg saya buat skrg ni..
sapa-sapa nk blogwalking klik banner ok..

 


Wanna be here?? 
just copy & paste my banner at your blog, 
and 
i will take your banner and put it here too...
SELAMAT DATANG
dan 
SELAMAT BERBLOGGING



Sapa-sapa yg sudi, copy & paste banner saya dkt blog korang
komen kt bawah ni..dan saya akan cuba update secepat mungkin ok..

That all for today..
have a nice day 
happy blogging to all my dearest...

12 comments:

  1. da copy :)http://tulisangadisbosan.blogspot.com/p/link.html

    ReplyDelete
  2. sudah letak banner anda di blog saya. sudikah awak letak banner saya di blog awak? :3

    ReplyDelete
  3. banner da ade kt page nie ^__^
    http://iema90.blogspot.com/p/exchange-banner_22.html

    ReplyDelete
  4. hai,dah letak banner ^^ tengok di navigation 'LINKS' ye :D
    http://teenagersareawesome.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok thx dear..akn diupdate segera =)

      Delete
  5. http://aindotain.blogspot.com/

    ReplyDelete