Mega Tech Giveaway By MizzsNinie, CikMun And DrFara

Jom ramai-ramai kita join GA ni, byk hadiah lumayan menanti anda semua!!


Klik banner tuk ketahui cara-cara nak join k =)

saya mahu tag mereka-mereka::
1. Diela
3. Fiza
6. Nafisa

5 comments:

  1. Assalamualaikum.....tuan hamba datang sini dari empayar yang jauh semata-mata mahu menjemput saudara/saudari
    dalam "Segmen: Trademark Blog Saya"
    harap tuan blog dapat hadirkan diri dan dalam masa yang sama dapat menjadi rakan dan readers patik (^_^)

    Salam selamat dari FR , assalamualaikum dan senyum ceria dalam ranjau meniti kehidupan.

    Direct Link -- Segmen: Trademark Blog Saya

    ReplyDelete
  2. dari segmen sama
    join jgk

    http://nnaaqua91.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html

    GUD LUCK:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal...singgah dari GA yang sama.. done follow u..

      http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html

      Delete
  3. singgah sini.. good luck :D

    join segment ni gak :D

    http://www.amercorner.com/2012/06/segmentnama-saya-superbcantikdan-cunss.html

    ada hadiah menarik ditawarkan.

    jum, penyertaan adalah terhad :D
    300 orang sahaja. sekarang dah ramai yang join. saya takut awak tak sempat pulak kan :D

    follow saya gak kalau sudi lah yer :D saya follow sini :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. trime ksh sbb follow n invite..insyaallah ade ms, t join ok

      Delete