Sekejap je kan...

Sekejap je kan, dah nak raya...
dalam berapa hari je lagi kita akan myambut Syawal pula..
dalam tak sedar, tahu-tahu dah nak habis dah Ramadhan

Korang perasan tak??
Bulan Ramadhan ni kejap je rasa..
rasanya ni bulan paling cepat berlalu kan?

Bulan Ramadhan ni bulan penuh manfaat
dan penuh keberkatan...
Banyak tak dapat buat pahala bulan ni??
Harap dapat buat laa kan..tuk bekalan akhirat kelak..

kurang-kurangkan mengumpat...
kurang-kurangkan menyebar fitnah..
lebih-lebihkan amal ibadah..
semoga Allah kurniakan hidayah buat hamba-hambaNya 
In Syaa Allah...

Ada sapa-sapa nk klik-klik duit raya??
Cam biasa laa..
Clear cache dan cookies dlu ok...
Klik mushroom-mushroom comey kt bawah ni ye..

       
    
  
 
Tinggalkan link korang ye...

Have a nice day!

p/s:: tuk pengetahuan semua, saya hanya boleh online belah malam..
dalam awal pagi camtu..so, jarang update laa skrg..
tapi still buka tuk tgk klau ada apa-apa kt blog ni...
Untuk yg nk saya jadi sponsor, terus pm kt fb ye..senang skit..hehe

2 comments:

  1. Sekejap je nak raya T,T Sedih nak tinggalkan bulan yg rahmat ni ...

    ReplyDelete