SEGMEN : Song In My Heart

klik banner klu nk join sama k =)
Tajuk Lagu & Penyanyi
KANGEN BAND - Tentang Aku, Kau & Dia
Music Video From YouTube
Lirik Lagu
selayaknya engkau tahu
betapa ku mencintaimu
kau tenangkanku dari mimpi burukku
selayaknya kau mengerti
betapa engkau ku kagumi
kau telah tinggal di dalam palung hati
betapa hancur hatiku
melihat engkau bersamanya
namun ku mencoba tuk tegar menghadapinya
jangan kau menangis lagi
tak sanggup aku melihatnya
sekarang kau pilih diriku atau dirinya
[reff:]
kau tuliskan cerita tentang engkau dan dia
yg membuat hatiku semakin terluka
sudah usai sudah cerita engkau dan aku
ku anggap sebagai bingkisan kalbu
ku tulis cerita tentang aku dan dia
sehingga membuatmu terluka
sudah usai sudah, jangan menangis lagi
kurasa sampailah di sini
Sebab kenapa lagu ni dekat dengan saya: Sebab lagu ni memang kena sgt dengan kisah cinta saya.
Saya sayang orang yang sayang orang lain.
Sakit, memang sakit, tak terkata sakitnya hati ni, sbb perlu pendam perasaan sayang tu.
Walaupun "si dia" yang saya sayang tu bukan depan mata,
tapi dgn ada facebook macam2 blh dapat cerita pasal "si dia".
Sedih juga bila baca status dan komen pasal orang yang "si dia" sayang.
Tapi apakan daya, tak ada apa yang boleh saya buat,
melainkan berdoa pada Allah S.W.T, supaya saya juga boleh bahagia
walaupun bukan dengan "si dia".
Jujur, kalau saya dengar lagu ni, hati saya sayu sgt,
tapi hidup perlu diteruskan, kan?
So, jom la layan lagu ni sama-sama dgn saya k..
tak perlu nak sedih2 dah..
menda dh pun berlalu.
bak kata orang2;
"perkara yang lepas, jangan dikenang"

7 comments:

  1. hmm... masalah kite same kot..?

    sabar byk2 okey..?

    ReplyDelete
    Replies
    1. trima ksh..awk pn, sabar gak k...mgkin ada hikmah disebliknya... =)

      Delete
  2. thinking of you day and night, tapi orang tu thinking of other person -.-
    http://www.zahidahwahid.com/2013/02/q-cincin-sebagai-hadiah/

    ReplyDelete
  3. done following u #147. follow me back kay. thanks ! :)

    ReplyDelete
  4. Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2013/02/segmen-song-in-my-heart.html

    ReplyDelete